Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Over ons

Zoek jij een werkgever die jou op waarde weet te schatten? Waar je je door de informele sfeer uitstekend thuis voelt? En waar je jezelf kunt ontwikkelen in een werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan zit je goed bij Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL).

Wat doet CA CF NL?
CA CF NL is een verantwoordelijke kredietverstrekker die consumenten op een veilige en verantwoorde manier helpt om hun wensen te realiseren. CA CF NL onderscheidt zich binnen en buiten de sector door de mens voorop te stellen, digitaal gemak te bieden en door op basis van expertise mensen te helpen.

Waarvoor staat CA CF NL?
Bij CA CF NL staat de klant centraal. Onder meer met innovatieve producten en efficiënte processen komen we tegemoet aan de wensen van de klant. Wij hechten grote waarde aan transparantie en duidelijkheid. Organisatiedoelstellingen die bij ons centraal staan, zijn onder andere digitalisering, duurzaamheid en persoonlijk contact.

Onderdeel van Crédit Agricole S.A.
Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A. Ons moederbedrijf behoort tot de grootste banken ter wereld: Crédit Agricole is marktleider in Frankrijk en een van de grootste banken van Europa. Met zijn 138 duizend werknemers verleent de Crédit Agricole Group diensten aan maar liefst 52 miljoen klanten. Daarmee hebben wij een solide basis en zijn we verzekerd van een veelbelovende toekomst.