Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Wie werken er bij CA CF NL?

Bij CA CF NL zijn we trots op onze betrokken, deskundige en gedreven medewerkers. Samen vormen onze medewerkers een rijke bron van kennis en ervaring, die zij hebben opgedaan in uiteenlopende studies, organisaties en sectoren. We werken graag samen. Met elkaar, maar ook met partners, met leveranciers en met de klant.

Hoe verschillend de mensen bij CA CF NL ook zijn, toch zijn er veel eigenschappen die zij met elkaar delen. Denk aan klantbewust handelen, een professionele houding, initiatief en betrokkenheid.

Solide basis

Wij maken deel uit van de Crédit Agricole Group, één van de grootste banken in Europa. Dat zorgt voor een solide basis. De tak ‘consumentenkrediet’ valt onder Crédit Agricole Consumer Finance (CA CF). Nederland is een van de 21 landen waarin de Crédit Agricole Group consumptief krediet aanbiedt.

Informele werksfeer

Openheid en plezier zijn voor ons net zo belangrijk als kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. In ons pand in Amsterdam-Zuidoost maken we van elke dag iets leuks met elkaar. Dat doen wij met humor en gezelligheid. Maar ook met waardering voor jouw werk.