Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Arbeidsvoorwaarden

Bij CA CF NL ben je verzekerd een plezierige werkomgeving waarin jij je uitstekend thuis voelt. We bieden de faciliteiten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. En ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk, net als aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wat kun je verwachten? Wij bieden onder meer:

  • een marktconform salaris
  • een eindejaarsuitkering van 9%
  • een 36-urige werkweek
  • premievrij pensioen
  • collectieve ziektekostenverzekering
  • korting op particuliere verzekeringen
Solide basis

Wij maken deel uit van de Crédit Agricole Group, één van de grootste banken in Europa. Dat zorgt voor een solide basis. De tak ‘consumentenkrediet’ valt onder Crédit Agricole Consumer Finance (CA CF). Nederland is een van de 21 landen waarin de Crédit Agricole Group consumptief krediet aanbiedt.

Informele werksfeer

Openheid en plezier zijn voor ons net zo belangrijk als kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. In ons pand in Amsterdam-Zuidoost maken we van elke dag iets leuks met elkaar. Dat doen wij met humor en gezelligheid. Maar ook met waardering voor jouw werk.

Ontwikkel jezelf

Gemotiveerde medewerkers zijn een voorwaarde voor succes. Daarom stimuleren wij medewerkers hun vaardigheden verder te ontwikkelen. En ambities waar te maken. Niet alleen voor ons, maar ook voor zichzelf. Als zij steeds beter worden in hun werk is dat goed voor de dienstverlening aan onze klanten. Tevreden klanten zijn de basis voor het succes dat we tot nu toe hebben bereikt.